Klantenservice

Selecteer een onderwerp uit de lijst voor meer informatie over het onderwerp.

 
 

 Verzendkosten & levertijd / Shipment & Delivery

 Verzendkosten binnen Nederland:

Gewicht 1-10KG: €4,95 PostNL Pakketpost

Verzendkosten naar Belgie:
Gewicht 1-10KG: €9,95 PostNL Pakketpost

Shipment outside EU: 
It is possible to send outside the EU. Our items, please contact us at this info@vanderhelm.com


Levertijd: 

Vanderhelm.com biedt bezorging aan door heel Nederland en België. In Nederland geldt dat een zending die op werkdagen voor 17.00 uur besteld is, morgen al in huis is. Na die tijd, in het weekend en op feestdagen wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. De levertijd naar België bedraagt 2-3 dagen.

Retourneren & Garantie

Annuleren

Wanneer u een bestelling wenst te annuleren, verzoeken wij u direct contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice bepaalt of een bestelling kan worden geannuleerd. Zij kijken of uw bestelling reeds door PostNL is opgehaald. Is dit niet het geval, dan kan uw bestelling kosteloos worden geannuleerd.

Wanneer uw bestelling reeds via PostNL onderweg is of u de bestelling al heeft ontvangen, is een kosteloze annulering is niet mogelijk. U hebt dan wel de mogelijkheid om het artikel te retourneren binnen de zichttermijn.

Ruilen

Het is mogelijk uw bestelling te ruilen voor een ander artikel. Hiertoe volgt u de onderstaande procedure retourneren binnen de zichttermijn. Zodra wij uw artikel in goede orde hebben ontvangen, kan tegen bijbetaling of met het crediteren van een deel van uw oorspronkelijke orderbedrag, een ander artikel worden uitgeleverd. Indien u van deze procedure gebruik wilt maken, dient u vooraf altijd met onze afdeling klantenservice contact op te nemen. Houdt u er rekening mee dat extra gemaakte bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Retourneren binnen de zichttermijn

Artikel 14 dagen vrijblijvend op zicht. Hierna is de koop definitief gesloten. Indien u gedurende de zichttermijn het artikel toch niet wilt afnemen, is het mogelijk om volgens het artikel aan ons te retourneren:

  • Meld binnen 7 dagen via info@vanderhelm.com dat u het artikel binnen de zichttermijn wilt retourneren.
  • Voorzie het artikel van de originele factuur, pakbon/retourformulier.
  • Zorg dat het artikel in originele, ongebruikte en onbeschadigde staat naar ons wordt toegezonden.
  • Verpak het product dat u retour zendt deugdelijk, zodat dit onderweg niet kan beschadigen. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het product tijdens het retourtransport.

Terugbetaling van door u betaalde aankoopsom zal binnen 2 dagen geschieden. U dient zelf de verzendkosten te voldoen bij het retourneren van het artikel.

 

Betaalmogelijkheden

 

 iDEAL
U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank of SNS Bank. Meer informatie over iDEAL  www.ideal.nl.

PayPal

Kies hier voor als u direct via internet wilt betalen, dit kan met en zonder een eigen PayPal Account. PayPal werkt internationaal, dus voor Belgische klanten zeker een aanrader! Kies Paypal bij betalingswijze en u wordt na bevestiging van uw bestelling meteen doorgezonden naar de beveiligde omgeving van PayPal. Meer info: www.paypal.nl. Zodra de betaling via PayPal bij ons bekend is wordt de bestelling verzonden.

Vooruitbetalen via Bank of Giro

Als u voor de optie vooruitbetalen kiest krijgt u in de bevestigingmail van uw bestelling, instructies voor de betaling. Zodra wij zien dat dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling.

Ahalen in de winkel

Ook is het mogelijk onze bestelling af tehalen in onze winkel op de Sommelsdijkse Haven nummer 11 3245 MA SOMMELSDIJK of

t'Plateau 12A 3202GC SPIJKENISSE.

 

Contact Informatie

 

Heeft u een vraag of opmerking, en kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Neem dan contact met ons op.

  • Telefonisch zijn wij dagelijk bereikbaar tussen 09.30 en 17.00 op 31-(0)18-7489269.
  •  
  • Email uw vraag of opmerking naar info@vanderhelm.com
  •  
  • Stuur ons direct een bericht via onze contact formulier onderaan de pagina