Vragen? Bel 31(0)187- 489269

Klantenservice

Selecteer een onderwerp uit de lijst voor meer informatie over het onderwerp.

 
 

 Verzendkosten & levertijd / Shipment & Delivery

 Verzendkosten binnen Nederland:

Vanderhelm.com verzendt haar producten middels de pakketpost van DPD.

Bestellingen worden bezorgd van maandag t/m vrijdag door DPD,

Uw bestelling wordt via de DPD pakketdienst verzekerd en bij handtekening voor ontvangst verstuurd.  

Als uw bestelling verstuurd is, krijgt u per email het DPD track en trace nummer toegestuurd, zodat u de verzending van uw bestelling in de gaten kunt houden.

Staandaard bezorgkosten per bestelling:

Is het totale bedrag voor je bestelling lager dan € 99,- en laat je de producten thuis bezorgen? Dan betaal je € 3,95 bezorgkosten. Als je voor meer dan € 99,- bestelt, berekent vanderhelm.com geen standaard bezorgkosten. 

Voor bestellingen die je laat bezorgen in een van onze winkels betaal je ook geen bezorgkosten.

Transporttoeslag:

Voor een aantal producten betaal je een transporttoeslag. Deze kosten vervallen nooit, ongeacht de hoogte van je totale bestelling. We rekenen deze kosten voor bepaalde producten die heel zwaar of heel groot zijn en daardoor extra kosten met zich meebrengen bij transport. 

 • Geldt deze transporttoeslag voor jouw product? Dan zie je dat in de webshop direct naast het product staan. De hoogte van de transporttoeslag is per product verschillend. 

 Gewicht 1-15 KG: €3,95 DPD Pakketpost

Verzendkosten naar Belgie:
Gewicht 1-10KG: €7,95 DPD Pakketpost 

Shipment outside EU: 
It is possible to send outside the EU. Our items, please contact us at this info@vanderhelm.com


Levertijd: 

Vanderhelm.com biedt bezorging aan door heel Nederland en België. In Nederland geldt dat een zending die op werkdagen voor 12.00 uur besteld is, morgen al in huis is. Na die tijd, in het weekend en op feestdagen wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. De levertijd naar België bedraagt 2-3 dagen.

Retourneren & Garantie

Annuleren

Wanneer u een bestelling wenst te annuleren, verzoeken wij u direct contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice bepaalt of een bestelling kan worden geannuleerd. Zij kijken of uw bestelling reeds door DPD is opgehaald. Is dit niet het geval, dan kan uw bestelling kosteloos worden geannuleerd.

Wanneer uw bestelling reeds via DPD onderweg is of u de bestelling al heeft ontvangen, is een kosteloze annulering is niet mogelijk. U hebt dan wel de mogelijkheid om het artikel te retourneren binnen de zichttermijn.

Ruilen

Het is mogelijk uw bestelling te ruilen voor een ander artikel. Hiertoe volgt u de onderstaande procedure retourneren binnen de zichttermijn. Zodra wij uw artikel in goede orde hebben ontvangen, kan tegen bijbetaling of met het crediteren van een deel van uw oorspronkelijke orderbedrag, een ander artikel worden uitgeleverd. Indien u van deze procedure gebruik wilt maken, dient u vooraf altijd met onze afdeling klantenservice contact op te nemen. Houdt u er rekening mee dat extra gemaakte bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Retourneren binnen de zichttermijn

Artikel 14 dagen vrijblijvend op zicht. Hierna is de koop definitief gesloten. Indien u gedurende de zichttermijn het artikel toch niet wilt afnemen, is het mogelijk om volgens het artikel aan ons te retourneren:

 • Meld binnen 7 dagen via info@vanderhelm.com dat u het artikel binnen de zichttermijn wilt retourneren.
 • Voorzie het artikel van de originele factuur, pakbon/retourformulier.
 • Zorg dat het artikel in originele, ongebruikte en onbeschadigde staat naar ons wordt toegezonden.
 • Verpak het product dat u retour zendt deugdelijk, zodat dit onderweg niet kan beschadigen. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het product tijdens het retourtransport.

Terugbetaling van door u betaalde aankoopsom zal binnen 2 dagen geschieden. U dient zelf de verzendkosten te voldoen bij het retourneren van het artikel.

 Klik hier voor het retourformulier


Betaalmogelijkheden 

 iDEAL
U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Postbank, Rabobank,  SNS Bank of KNAB Meer informatie over iDEAL  www.ideal.nl.

PayPal

Kies hier voor als u direct via internet wilt betalen, dit kan met en zonder een eigen PayPal Account. PayPal werkt internationaal, dus voor Belgische klanten zeker een aanrader! Kies Paypal bij betalingswijze en u wordt na bevestiging van uw bestelling meteen doorgezonden naar de beveiligde omgeving van PayPal. Meer info: www.paypal.nl. Zodra de betaling via PayPal bij ons bekend is wordt de bestelling verzonden.

Vooruitbetalen via Bank of Giro

Als u voor de optie vooruitbetalen kiest krijgt u in de bevestigingmail van uw bestelling, instructies voor de betaling. Zodra wij zien dat dit bedrag op onze rekening is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling.


Afhalen in een van onze winkels:

 

 • Winkel Sommelsdijk:

  Ruitersport & DSZ van der Helm

  Sommelsdijkse Haven 11
  3245 MA Sommelsdijk
  Telefoonnummer: 0187-489269

 • Winkel Spijkenisse:

  Dierenplezier Noord

  't Plateau 12A
  3202 GM Spijkenisse
  Telefoonnummer: 0181-769130

 

Contact Informatie

 Heeft u een vraag of opmerking, en kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Neem dan contact met ons op.

 • Telefonisch zijn wij dagelijk bereikbaar tussen 09.30 en 17.00 op 31-(0)18-7489269.
 •  
 • Email uw vraag of opmerking naar info@vanderhelm.com
 •  
 • Stuur ons direct een bericht via onze contact formulier onderaan de pagina